fredag 25 april 2008

Amsterdam - Here i come!

Om ganska exakt 3 dygn kommer min väckarklocka att ringa. Då skall jag ge mig av på en 16 timmars biltur, till Holland. Det du! På 16 timmar skall vi köra över två broar, tre länder och min hjärna. Jag skall nämligen missbruka Red Bull, det är planen. Vi får väl se hur det där går.

Vad skall jag göra i Amsterdam tro? Några tips? En rolig grej är att jag planerar att vara i just amsterdam i ca. 5 dagar. Och jag har fortfarande ingenstans att sova... Men sånt löser sig alltid! Eller?

Autobahn, passa dig. För nu kommer jag!

1 kommentar:

Anonym sa...

Fasen va skoj! Men varför blev det holland? är det som vanligt, att du gör det första du kom att tänka på eller är det en annan vägvisare som visar vägen? Du vet den där köttbiten som hänger mellan benen...