onsdag 30 april 2008

Dush-aventyret!

Sedan jag kom till Holland har jag dushat 2 ganger. Forsta dushen var ok, men det komm lagom varmt vatten i kanske 2 min, sedan kallt. Da var man tvungen att sta med den avstangd ett tag, kallt! Sedan kunde man sla pa den och forhoppningsvis fa tva minuter till av varmvatten. 3 avstangningar senare var biffen klar och jag kunde ga vidare i livet.

Dush nummer tva vilken jag just kom ut fran, fick inget varmvatten om man inte satte pa varmvatten ute i koket samtidigt. Sa nar jag hade statt dar i 2-3 min kom antligen varmvattnet, men det var i en san liten mangd sa det knappt gick att fa det pa sig. Oftast var vattnet for varmt med, och man kunde inte fa ett mellanlage, forsokte man satta pa kallvattnet lite. Isdush! Men det var najs anyhow.

Nu skall jag dra till A'dam! Party tonight :)

Peace

Inga kommentarer: