torsdag 24 april 2008

Var fan är jag?

Jag vill härmed välkommna dig, just det, precis dig, till min alldeles nya blogg. Vet du vad du gör här? Nej just det, inte jag heller. Men om du stannar kvar, så kommer du följa mig, mitt penntroll, och min kamera, på en resa som heter duga.

Du som läser denna bloggen kommer att få veta vart jag reser, hur jag reser, varför jag reser, och såsmåningom, får vi hoppas i alla fall, vart jag hamnar. Det är framförallt en reseblogg, men livet är en resa, och det är den jag kommer beskriva.

Hur som haver skall ni vara varmt välkommna till min blogg, och nu vill jag att ni lägger till den i eran rss-läsare, och tipsar alla era närmaste om att en ny grym blogg på uppgång just nått nionde månaden och är redo att kläckas.

Vet ni förresten vart jag fick namnet till bloggen? Har ni hört talas om Magnus Ugglas program på svt, "Vart fan är mitt band?"? Om nej, släpp genast dina fördommar och gå till svt.se/play och röj loss, det är ett underbart roligt program! Här har ni en direktlänk: http://svt.se/svt/play/video.jsp?a=1104060

Puss på er!

Inga kommentarer: