måndag 5 maj 2008

Ahh nostalgi...

Nu borjar resan lida mot sitt slut, jag forsoker sammanfatta det hela i mitt huvud. Forbereda det for lagring. Som ni kanske markt beskriver jag inte sa mycket vad som hander mig, mer hur jag kanner och hur jag mar. Jag tror att jag hellre beskriver det andra genom mina bilder.

Nar jag kommer hem borjar del 2 av resan, redigera bilderna. Det skall bli mycket spannande med tanke pa att det var mycket lange sedan jag fotade sa mycket forut.

Kan man kanna nostalgi over resan redan nu, trots att den inte ar slut? Jag kanner "nostalgi" over att dusha sista dushen (i den skitdaliga dushen utan sprutt), over att ga i vissa trappor, antagligen for sista gangen nagonsin, fastna med haret i tvattstallningen for sista gangen. Men kallas det nostalgi da? Men kanner man inte nostalgi efterat? Inte just precis nu?

Puss pa er alla, ses snart, da kommer jag hem.

Inga kommentarer: