måndag 5 maj 2008

Att leva lyxlivet.

Ratt over gatan fran Andreas (som jag bor hos) lagenhet finns en skitlyxig lya. Den ar i botten pa ett kyrkotorn, har altanliknande balkong, stort runt fonster fran tak till golv. Verkar helt underbar. Nara till affaren, nara till centralen, nara till vad fasiken som helst. Det ar riktigt lyxliv, och jag njuter. For jag bor ju bara tvars over gatan!

Jag har kollat pa bio 3 dagar i rad i mitt nya lyxliv.

Dag'1 - 10 000 BC: Skamtar ni med mig? 10 000 ar innan kristus pahitt, och dom snackar klychig engelska och ar varldsvana. Ah kass, men ar man svensson eller amerikan, och bara vill se fracka moves, och just klychiga kommentarer. Da har du kommit ratt.

Dag'2 - Ironman: Jaa. Jag vet inte om ni har sett Spiderman 3, men denna ar i samma klass. Massa patriotiska inlagg, som man inte vet om dom ar smarta eller inte, om dom ar ironiska, eller bara korkade? Jag skiftade medans jag tittade ett antal ganger mellan, helt ok film. Och skitkass rulle. Slutar nog pa. En dalig amerikansk skitrulle.

Dag'3 - The Bucket List: Wow. Morgan Freeman, och Jack Nicholsson i samma film, denna maste jag se! Den var som misstankt mycket bra, fick muig att falla ett par tarar pa slutet. Men jag ar sa mesig sa det ar inte sa konstigt. En "feelgood" film. Fast man blir latt melankolisk i slutet. Sa kanske en "Feel"-film helt enkelt.

Harnast i Lyxlivet: Tor forsoker dusha, men det kommer minimalt lite vatten? VATTENCHOCK!

Puss!

Inga kommentarer: