söndag 4 maj 2008

Ojojoj, sadarja.

Ja nu var det nagon dag sedan jag horde av mig. Jag vandrade omkring pa de otroliga frislappta gatorna i Amsterdam. Otroligt haftig stad. Traffade en shysst snubbe fran israel faktiskt, vi kommer nog horas av pa internet.

Men jag blev sa trott i fotterna, och beslutade mig att ta mig tillbaka till Groeningen, har ju trots allt en lagenhet har, mitt i centrum. Skitlyxigt!

Sa i morgon, och pa sondag vet jag inte vad som hander, men det blir nog ett aventyr hur som hellst.

Jag har det bra, sag pa bio igar och idag, igar 10 000 bc. och idag Ironman. Satan vad daliga filmer, otroligt. Och jag som trodde att filmerna skulle bli battre, att transformers bara var en liten dipp. Men nej, fortsatter vi sa har sa sjunker vi snart.

Men puss pa er alla. Nu skall jag kolla pa svt-play, och sova. Mangva fracka bilder sedan nar jag kommer hem!

Inga kommentarer: