onsdag 17 september 2008

Afrika!

Shit! Jag är i Afrika nu har jag insett. Första gången för mig. Vi är någonstans utanför Marocco, det är verkligen häftigt. Inte för att jag märker någon skillnad här på båten, men ändå! I morgon bitti åker vi emellan lite öar. Bara några små skitöar som ingen någonsin hört talas om, Kanarieöarna och teneriffa tror jag det var dom hette. Funderar på att släpa mig upp och kolla in dom ;)


Vi är någonstans imellan lilla Funchal där ute i havet, och Marocco... Tror jag. Visste ni att det är där inne Saharaöknen ligger?

Jag har kollat klart på "Das Boot" nu, och precis som jag sa i förra inlägget, det är ingen dålig film! Klockren femma på den, nu har jag sett 2 extremt bra filmer denna resan, men denna tar i alla fall första plats.

I övrigt händer det inte mycket... Mina planer är att gå ner och äta "Chefs beef sandwitch with fries", och sedan sova middag.

Peys!

Inga kommentarer: