onsdag 10 september 2008

Bremerhaven!

Då så, efter 14 timmar buss och en halvtimme taxi, så var jag framme. Jag fick sova några timmar innan frukost, halv sju. Ni som känner mig vet att jag inte är morgonpigg direkt. Men det gick bra, behövde inte göra något idag, så jag stupade i säng någon timme till. Sedan blev jag visad runt båten, av Pär, kolla nödutgångar osv. Finns en mycket häftig livbåt som jag skall berätta om någon annan gång :)

Vid 12 käkade jag midddag, vårulle mm. Gick omkring lite på lastdäck, för att kolla läget. Sprang upp för 13 trappor och satte mig sedan bekvämt här framför datorn. Så där fick ni en liten sammanfattning av vad som hänt änsålänge. Men en bild säger mer än 1000 ord. Synd då bara att jag inte fått ordning på hur man laddar upp bilder från den här båten än. Det kommer skall ni se.

Peace!

Inga kommentarer: