söndag 14 september 2008

Bye bye Southampton

Sådär ja. Nu har vi lämnat Southampton, och i och med det har vi även lämnat land för sista gången på 16 dagar (!) Sjukt spännande. Det gungar lite grand nu när jag sitter här i hytten och skriver, men jag hoppas vi stöter på något riktigt busväder snart, jag tycker det skulle vara spännande. Det skall vara så man måste hålla i sig för att inte ramla.

Southampton är en liten engelsk stad. Om man jämför med hemma var den kanske lite grå , men livlig. Det var kul att gå omkring och kolla lite. Vi började med att dricka en gigantisk kopp kaffe. Eller snarare pappa gjorde det:


Jag drack någon skum smoothie med ca. 16 olika frukter och grönsaker i. Den var förvånansvärt god. Detta är en gata i Southampton:


Och detta en borg:


En icke-Svensk affär. Alkohol i vanliga affären. Jag gillar't:


Jag köpte ett par tofflor, för det är najs att ha här på båten. En mini-tele till Rca sladd, för att koppla ipoden (som fortfarande inte funkar som den ska) till stereon jag har i min hytt.

Nästa hamn är Port Elizabeth, i Sydafrika. Det skall bli spännande, men mest spännande är nog vägen dit. Men vi kommer en dag senare än planerat. Den 30 sep. istället för 29. Vi sparar 150 ton bensin på det, så det är ju bra.

Peys!

Inga kommentarer: