fredag 12 september 2008

Bye bye Zeebrugge

Nu lämnar vi Zeebrugge, och sätter fart mot Le Havre. Vi skall vara där vid 9 tiden i morgon, på morgonen alltså. Det jag lärde mig om Zeebrugge när vi var här är: Att det bor mest rika människor här, och det finns dyra affärer, och dyra hus. Det går inte att komma varken in eller ut ur hamnen i tid, alltid några timmar för sent. Ja, det var nog allt :P

Detta är Zeebrugges hamn:


Och detta är jag, när vi lämnar Zeebrugge. Ifall ni glömt hur jag såg ut:


När vi åkte ut genom slussen, befann jag mig nere vid... Hmm. Vet inte vad det heter, men där man kastar iland alla "trossar" eller kättingar eller vad det nu är. Det är ett häftigt ställe, blev många bra bilder, dom kommer upp senare, funderar på att photoshoppa några av dom.

Jag har under dagen kommit på att jag tydligen kan både ta emot, och skicka sms. Så om ni har lust. Släng iväg ett. Kostar dock 5 spänn för mig att svara, så det kommer jag inte göra särskilt ofta.

Puss och godnatt allihopa!

Inga kommentarer: