söndag 28 september 2008

Cape of good hope!

Nu kanske ni undrar vad jag gör uppe, klockan 7 en söndag morgon? Jo, det skall jag förklara för dig. Jag gick och la mig vid 3 tiden, och blev väckt av Ellinor, andre eller tredje styrman är hon. Det är nämligen så att vi vid 6 tiden, precis samtidigt som solen gick upp, passerade Cape of good hope! Eller Goda hopps-udden på Svenska:När jag vaknade:


Någon halvtimme senare:


När jag gick och la mig igen (trodde jag)
:


Vi är där till vänster, vid alla prickarna:


Vackert värre. Men eftersom jag kände mig ganska trött och sliten, tänkte jag gå och lägga mig igen. Sova till frukosten, som är vid 10, i alla fall. Men nu ligger jag här, väldigt vaken. Och det var på så vis, detta blogginlägg kom till.

Peys

1 kommentar:

Unni sa...

Oj, vad fint det ser ut! : ) Häftigt att åka förbi godahoppsudden!