måndag 29 september 2008

Cornelis

Den senaste tiden känns det som om det har börjat hända mig ofta. Detta att jag "återfinner" artister. Sådant jag har hört förut, men ofta blivit påtvingad, och inte fått upptäcka själv. Det hände med Håkan Hellström för någon månad sedan, och igår kollade jag på en mycket bra film. En Svt-dokumentär om Cornelis Wreesvijk. Herregud vad bra han är. Så nu sitter jag här i min hytt och lyssnar på honom.

Och vart är jag då? Jo jag är i Port Elizabeth. Det ser skithäftigt ut, väldigt annorlunda från vad man är van med:


Första jag såg när jag kolla ut genom hytten i morse, var palmer! Staden ser väldigt hög ut, alla byggnader är långa. Kan vara en synvilla, eftersom det är väldigt klippigt här. Om en och en halv timme går vi iland. Jag är lite nervös, men mest taggad. Skall försöka ta bilder, om jag vågar plocka upp kameran.

Peace

2 kommentarer:

Unni sa...

Det ser inte ut som man tänker att Sydarfrika, men man tror ju bara att det är massa djungel när man bor i Sverige, haha! Är det stor stäldrisk där eller?

Tor sa...

Ja mycket stor. Om man inte befinner sig i rätt områden.