tisdag 16 september 2008

En vecka har gått!

Wow! Det har redan gått en vecka! Det gick... inte så snabbt. Mycket nya intryck, mycket tänkande. Men snart börjar det nog gå riktigt fort. Vi skall ju spendera två veckor på havet, och rutinerna kommer nog snart bli tråkiga. Det är redan mycket jobbigare att gå upp på morgonen, även om frukosten är förskräckligt god. Man vet ju vad man väntar sig.

I dag såg jag till att ta en promenad. Minst en halvtimme om dagen, det låter bra. Fantastisk utsikt, och ren fräsch luft! Man ser bara horisonten, inga båtar, inget land, bara hav. Och det blir bara blåare och blåare. Det är jättefint! När jag strosade runt på däck började solen gå bakom några regnmoln, och jag vet att det är en av de förbjudna motiven (husdjur, blommor och solnedgångar) men det skiter jag i:Jag kollade på filmen "The pursuit of happiness" ikväll. Skitbra, en riktig snyftare. Se den.

Puss

2 kommentarer:

Unni sa...

Va häftigt det ser ut!

Tor sa...

Yepp! :)