måndag 22 september 2008

Filmfrossa!

Jaja, jag vet. Det har vart lite dåligt på bloggfronten, men det är ju bara för att jag har så mycket annat för mig. Idag försov jag mig, som vanligt. Slängde i mig frukost på 5 min. Sedan jobbade jag och Anders. Vi målade ca. 20 kvadratmeter färg på 3 timmar, det är i filipinartakt :) Men det är schysst. Jag har tränat i gymmet, jag håller på att fixa min ipod, och jag hade tänkt att jag skall försöka redigera lite bilder idag.

Jag har glömt att berätta om alla filmer jag sett! Hmm, svårt att komma ihåg, men det har iaf inte blivit en film om dagen som jag hade tänkt mig. men jag försöker väga upp för det. Jag har sett:

Letters from Iwo Jima:
Man trodde såklart att detta skulle vara en skitbra film, det hade jag fått för mig i alla fall. Slaget vid Iwo Jima (andra världskriget) ur Jappsarnas perspektiv. Regisserad av Clint Eastwood. Men, njaa. Den var ingen 5'a i alla fall.

Freedom Writers:
Jaaa... Den var bra. Feelgood. Vet inte vad mer jag skall säga. Den var sevärd så.. Se den?

Örnen:
Är ju egentligen en serie, men en helt fantastisk Dansk serie på 16 avsnitt. Jag tänkte faktiskt vara så fräck så att jag räknar hela serien som 8 filmer, då varje avsnitt är en timme. Har bara sett 3 avsnitt änsålänge, och den verkar skitbra. Hett tips!

Det känns som jag glömt någon, men kan inte komma på vilken det skulle vara. Nej nu går jag och redigerar lite bilder, så att jag kanske kan lägga upp dom här sedan?

Peys!

2 kommentarer:

Anonym sa...

Örnen, den serien såg jag när den gick på TV. Mycket bra tycker även jag, dessutom är det trevligt att höra danska. Tycker Tofte

Tor sa...

Jad en är verkligen bra :) Dock fattar jag nästan ingenting av Danska :/