måndag 22 september 2008

Flyfish and Mr. Dolphin

Sådärja! Nu har jag varit duktig och redigerat en del :) Jo ni vet när jag snackade om flygfiskar häromdagen, då satt jag ju flera timmar och lurpassade på de hala jäklarna. Dom är oerhört svåra att ta kort på, men det var en rolig utmaning :) Jag tog 600 bilder, 150 var något att ha, och 5 har gått vidare till redigering, för tilfället i alla fall. Men det finns mer guld i gruvan :) Glöm inte att det går att klicka på bilderna, om du vill se större version.

Det är riktigt skumma djur det här alltså:
Helt plötsligt fick jag besök av Mr. Dolphin!


Vad säger ni om det då? Häftigt va?

3 kommentarer:

Unni sa...

Nej, vad häftigt! Vart är ni nu? Va skumma flyfiskarna ser ut, simmar dom asså på ytan?

Tor sa...

Nej dom flyger ibland, oftast simmar dom under vattnet. Dom är helskumma. Känns riktigt korkade på ungefär samma sätt som hönorna :P

Unni sa...

Hahaha, va kul! Hönorna sitter i träden och sover haha : )