lördag 20 september 2008

Flygfiskar mm!

Hej alla. Efter lunch någon gång bestämde jag mig för att gå en promenad runt båten. Då fick jag syn på flygfiskar! Det är riktigt skumma djur. Dom ser ut som en fet sill, med vingar på, helskumma. Så jag snodde pappas 70-200 mm tele-objektiv och spenderade resten av eftermiddagen på "backen". Det är där alla förtöjningstampar finns, det ligger ca. 10 meter över vattnet, vilket i alla fall var bättre än att stå högst uppe på däck, 30 meter över vattnet. Det blev skithäftiga bilder och det var riktigt kul att fota, då dom rackarna är riktigt snabba. Så det var en jäkla utmaning, och jag fick dessutom besök av andra djur :) Men mer om det får ni veta (läs: se) i morgon, för då kommer det riktigt häftiga bilder! Men nu är jag verkligen skitrött, så det är dags för bingen.

Peys!

Inga kommentarer: