lördag 13 september 2008

Go' Kväll

Jag är trött idag. Kan mycket väl bero på att jag sovit mindre än 5 timmar per natt sedan jag kom hit. Inte för att jag inte kan sova, utan av samma anledning som vanligt, jag arbetar bäst på kvällen, vill inte gå och lägga mig. Så vid två varje natt tänker jag att "Åh nej! Nu är det bara 5,5 timmar kvar", och en halvtimme senare kanske jag är i säng. 5,5 timmar kvar till vad? Jo till frukosten som ju äts klockan 07.30 varje morgon. Omänskligt. Men det är väldigt god frukost :)

Men nu börjar det ljusna upp för mig. Vi lämnar Le Havre, och gick precis in i Englands tidszon. Vilket innebär en timme bakåt, och en timme till för mig att sova :) Sedan när vi går över Indiska Oceanen kommer vi gå rakt österut såpass snabbt att dygnet endast kommer vara 23 timmar. Hårt liv.

Vi tar lots i Southampton kl. 05.00 inatt, jag funderar på att släpa mig upp, bara för att kolla. Skall tydligen vara en ganska vacker väg in, men isåfall kommer jag stupa isäng direkt efteråt igen. Imorgon är det nämligen söndag, och det innebär att jag är ledig!

Hittade den här bilden på mobilen idag. Fick mig att sakna Hannes lite :)


Så här såg himlen ut igår i Zeebrugge, och i stort sett likadant såg det ut idag. Fint:


Ja då skall jag tacka för mig, och somna som en stock. Det säger jag nu, men vi får väl se vad jag säger klockan 2 :P

Inga kommentarer: