fredag 12 september 2008

Hallåååå världen!

Hejsan hoppsan.

I morse, på "jobbet", ägnade jag mig mest åt att kolla. Först kollade jag på när de lyfte ett däck, så att 2 däck blir 1 större däck. Eller som i detta fallet, så att 3 däck, blir ett skitstort däck :)

Glöm inte att man kan klicka på bilderna om man vill ha större
Verkar vara tunga grejer det där. En sisådär 20 ton tror dom. Inte för att det är så farligt, på en båt som väger 28 000 ton.

Så, efter det lilla lyftet, kollade jag mer. Denna gången kollade jag på när dom lastar bilarna:Den här lille traktorn klämde dom in under det där däcket vi lyfte på förut.Det blev ganska tråkigt att titta på efter ett tag, så jag sprang omkring och fotade båten, utan och innan. De bilderna skall ni få se, förhoppningsvis lite senare ikväll. Vid 12 tiden duschade jag, käka lunch, tog mer bilder, slappa framför datorn, och här är vi nu.

Så här såg det ut där jag sopade igår föresten. En av de svårare sopningar jag genomfört. Hål i golvet, och kättingar överallt. Men inget stoppar en mästare som jag.Rutten har blivit ändrad, eller så har jag gjort fel. Båda är mycket troliga, men ingen vet vilken som stämmer. Nu är i alla fall nästa hamn Le Havre, och inte Southampton, som jag tidigare trodde. Spelar ingen roll, vi åker till Southampton efter det ändå. Sedan börjar den låånga perioden till havs. Men det skall bli nice. Jag hoppas på att få se många valar!

Nej nu skall jag antingen kolla på dagens film, Das Boot (4 timmar lång tysk film som endast utspelar sig i en Ubåt), eller gå ner till speldatorn och spela. Splinter cell tror jag det blir :)


Den som gissar vad det är, får en puss.

Peace

Inga kommentarer: