söndag 21 september 2008

Herre min snabel

Ojojoj. Nu har det hänt mycket här. Igår gick jag upp halv åtta och åt frukost som vanligt, för att sedan gå och lägga mig igen, direkt efter maten. Sov fram till tolv, gick då upp och åt lunch. Sedan började det bli riktigt galet. Helt plötsligt kom ett gäng filipinaare och "fängslade" mig och några till :P Det var döpning på gång. Om man åker över ekvatorn med båt för första gången, blir man döpt. Det brukar gå ut på att man jävlas med dom som skall döpas helt enkelt. Typ rakar av håret, får dom att käka skumma grejer osv. Nervöst!

Mer om döpningen får ni veta senare, med bilder till. Efter hela spektaklet var det barbecue, och sedan karaoke-kväll, mycket trevligt.

Som ni förstår har jag en hel del att berätta om nu, men jag är alldeles för trött, hungrig och uttorkad, för att klara av det nu. Så puss sålänge.

Inga kommentarer: