torsdag 11 september 2008

Ingen daglig rutin...

Frågan jag oftast får av de jag pratar med hemmifrån är:(kan jag sätta semikolon här? Jag tänkte göra det, men vågade inte. Om du vet, snälla skriv det i kommentarsfältet, tack.) "Vad gör du på dagarna då?". "Jaa du, jag vet inte. Snackar med folk, går runt och kollar på båten" brukar jag svara. Sanningen är ju den att jag har ingen daglig rutin riktigt än, eftersom detta är andra dagen. Jag lovar å andra sidan att berätta hur min dag ser ut, när den börjar se ut som något över huvud taget.

Jag såg klart filmen jag började på igår, men var alldeles för trött för att kolla klart på, alldeles nyss. Filmen var: Pan's Labyrinth. Och herredjävlar vilken vilm sedan. Det var en klockren 5:a. Alla som sett den vet vad jag talar om, och alla som inte sett den, gör det genast!


Och sist men inte minst, jag har fått igång msn! Yes!

2 kommentarer:

marie sa...

Pans labyrint är en sjukt bra film!! Trodde jag alla visste:P
götta på du på båten, här blåser det kaaaaallt.

Gustaf sa...

Inget semikolon där inte. Helkolon ska det vara...