måndag 15 september 2008

Jobbjobb

Idag har jag fått jobba minsann. Innan har jag mest kollat, men nu fick jag ta i lite iaf. Vi har säkrat lasten. Alltså gått omkring och kollat så att allt är fastspänt och tänker stanna fastspänt, eftersom det rullar lite här ute på havet. Och det är inga små grejer heller. Traktorer, tåg (!), segelbåtar också bilar då förstås.

När vi gick ut från Le Havre i förrgår, så lyckades jag få in en skitsnabb (om man jämför) internetuppkoppling . Så jag spenderade tiden vid hamnen såhär:


Ja vi fick äppelpaj till efterätt. Och så här vacker solnedgång var det den dagen:


Fint va? Nu skall jag spela lite dator.

Peys!

2 kommentarer:

Ponny sa...

TÅG?! Fasen vad bökigt det måste vara att lasta av dom, de rullar väl inte iland lika enkelt som bilarna antar jag?

Tor sa...

Nej inte direkt :P Jag vet inte hur dom fick på det, och jag har ingen aning om hur dom skall få av det heller så :P Men jag tror det skall av i Australien, så vi får väl se...