lördag 13 september 2008

Katastrof!

Åh nej! Jag har lyckats göra det som är en backpackers värsta mardröm. Nu tror ni att jag har glömt passet eller så, men nej! Jag har lyckats radera allt från min Ipod! Tillåt mig använda tre utropstecken !!!

Herregud... Hur kunde jag låta detta hända? Jag skall inte gå in på detaljer, men det handlar om att jag använde ett program som jag inte uppdaterat på lite för länge. Men. Det finns fortfarande en chans. Jag har hittat ett annat program, som möjligtvis kan rädda mig. Återkommer senare i det ämnet.

Jag har jobbat idag, dock endast 40 min. Bar lite färgburkar, dom var tunga. Eftersom det är lördag, fick jag sedan ledigt. Gick till hytten och duschade. För tillfället har jag precis lurat Wallenius & Willhelmsens (företaget som äger båten btw) internetfilter. Tänkte jag skulle ladda ner lite nöd-musik, eftersom ipoden krascha du vet, så försökte ladda ner torrent-client. Men de flesta var spärrade. Men till slut hittade jag en sida dom hade missat :) Så nu har jag Utorrent. Och gissa om dom spärrat thepiratebay.org . Men det finns en lösning på det med serru, för dom har även blockat piratebay i Italien. Så då gjorde dom ju bara en till adress, labaia.org , vilket betyder typ "the bay" på italiano. Funkar prima :)

In your face, w&w.

Inga kommentarer: