fredag 12 september 2008

M.V. Fidelio

Klicka för bilder på:
Rampen
Hytten
Bryggan

Här är hon, M.V. Fidelio. Båten som tar mig till Australien. Lite fakta:

Längd: 230 m
Bredd: 33 m
Höjd: 35 m
Tyngd lastad: 90 000 ton (!)

Lite bilder:


Så jäkla stor så jag fick gå väldigt långt för att få med hela. Sorry för allt som är ivägen :P


Kanske får man en bättre uppfattning här? Stor, eller hur?!


Ovansidan, från bryggan och akteröver


Ser ni den gigantiska rampen på bild 2? Detta är precis innanför. "Deck 5"


Så här ser ett "deck" ut. Lite svårt att se ända bort, det är ju 200 meter :P


Dessa dörrar finns överallt. Jag älskar dom. Man måste verkligen vrida, också låter det metalliskt dunkande på andra sidan, 4 spärrar dras undan, så är den öppen. Jag vill ha en som ytterdörr hemma


Nu går vi in i "living quarters". Här är... Centrum?


Matsalen :)


Sällskapsrummet, med Dart-tavla och Tv, gitarr och bar


Filmrummet


Gymmet


Bastun :)

Bryggan är så häftig, så den får en egen presentation någon annan gång. Och min hytt har jag inte flyttat in i än, så den får ni också en annan gång. Jag lånar en annan hytt för tillfället, för den jag skall ha är upptagen, tills i morgon.

4 kommentarer:

Anne sa...

Wow! Baten "ar v"aldigt stort! Roligt att se bilder :)

Kram, Anne

Tor sa...

Eller hur! Den är verkligen gigantiskt.

:)

Hanna sa...

Hej Tor! Nu har jag berättat lite för mamma om din resa, vi har tittat på dina bilder och är såå avundsjuka! Hoppas du har det bra där nere i "the land down under". Här i Sverige börjar färgerna gå ifrån gult, orange, rött och grönt till, tja.... dött. Mammas favoritårstid, bland många andra. Ha det så gott och fortsätta ta många bilder! :) Kram Hanna och Eila.

Tor sa...

Nej vad kul att ni gillar't :) Det ar skithaftigt har nere, och snart ar jag on my own, i Australien :S Spannande!

Cheers Mate!