fredag 19 september 2008

Nu börjar det

Så där ja, nu börjar det kännas som om allt faller på plats. Jag börjar känna mig mer hemma, mindre "på besök". Börjar känna alla andra i besättningen lite bättre, och det är fredag!

Igår drack vi öl och sjöng karaoke. Jag och några killar som hette Pär, Anders, Jessie, och Pontus. Det var som det väl är för alla när man gör sådant. Jäkligt nervöst och jobbigt i början, sen när man släppte loss, så blev det riktigt kul. På lördag är det tydligen Karaoke-turnering. Det har Fillipinarna bestämt.

Eftersom jag sett så många riktigt bra filmer denna resan, tänkte jag att jag skulle jämna ut kvoten lite, genom att kolla på en riktigt dålig. "Hot Fuzz" valde jag, det var eld, explotioner och 2 "bad cops" på framsidan. Men asch, den var bättre än jag trodde. Den var inte bra, det vill jag absolut inte påstå. Men den var inte heller skitdålig. Jaja, jag har redan bestämt mig för att se "Into the wild" härnäst, och den skall vara skitbra. Så jag får väl fortsätta på samma spår.

Så idag bestod mitt jobb av att rengöra och fylla poolen tilsammans med Anders, som jag alltid jobbar ihop med nuförtiden. Det var inget jobb jag hade något emot, för nu kan vi simma i 29 grader varmt vatten :) 29 grader! I luften också! Som tur är är det aircondition i båten, så man kan gå in och svalka av sig :PPeys!

3 kommentarer:

Unni sa...

Det är ganska svårt att uppfatta hur stor den är, men den ser härlig ut!

Tor sa...

Den är inte så jättestor. Kanske 4 meter lång. Men funkar alldeles utmärkt!

Unni sa...

Så bra!