måndag 8 september 2008

Nu sätter det igång!

Hej alla glada :)

Nu börjar det äntligen! Bloggen har legat i dvala, fotandet gick i dvala. Ja, hela mitt liv har legat i dvala. Men nu är det dags att dra igång det här tåget igen! Om 33 timmar sitter jag på en buss, destination Bremen. Yepp, I'm going to Australia! Klicka på bilden här ifall du inte tror mig:


Klicka för att förstora


Vad säget i om det då? Just det.

Packningen är i full gång, just nu är klockan 1 på natten till måndag. Jag borde gå och lägga mig men det är inte realistiskt. I morgon är sista dagen innan jag åker, sista dagen att packa. Tisdag morgon åker jag buss till Uddevallla, där hoppar jag på bussen till Bremen, blir hämtad av någon agent och körd till min pappas båt:


Och efter 5 veckor är jag framme i Australien!

Vad säger ni? Hänger ni med? Lägg till bloggen i eran rssläsare här: http://penntrollparesa.torfalkenberg.se/feeds/posts/default Eller kolla in lite då och då för att se vad jag har för mig.

Puss alla vänner som läser detta, Peys

1 kommentar:

Anne sa...

Hej Tor!

Hoppas du har en bra resa. Tror inte att du stannar sa lange i Zeebrugge. Men annars kunde vi kanske traffa. Zeebrugge ar inte langt bort fran mitt hem nu :)

Men lycka till! Jag ska folja dig ;)

Kram, Anne