onsdag 24 september 2008

Perspektiv

Godmorgon! Idag har jag skrubbat lite äckliga utrymmen, burit lite saker. Småpill helt enkelt. Snart lunch, sedan skall jag gymma, sedan träna på dart. Jag har nämligen match ikäll igen, och denna gången är jag förberedd. Då skall dom få smaka på pilen.

Kommer inte ihåg om jag pratat om det förut, men perspektiv förändras verkligen totalt när man är här på båten. Idag såg jag små fiskar, formade som delfiner och hoppandes som delfiner. Det var ju antagligen delfiner, men dom såg så små ut. Perspektivet på sig själv förändras, när allt man ser runt sig är horisont, och man är på en gigantisk båt, som plötsligt känns liten så liten. Båten känns verkligen mycket mindre nu, än för två veckor sedan, antagligen för att man känner till den bättre nu.

Det har föresten bara gått två veckor sedan jag åkte, det är helskummt. Jag var helt säker på att det hade gått 3, jag var tvungen att kolla på almenackan för att säkerställa. Nu är vi någonstans utanför Angola, och det är tyvärr lite dåligt väder. Blåsigt och molnigt. Det hade gärna fått vara oväder, eller fint väder, men inget jäkla mellanting som nu.

Här ligger angola:


Lite bilder :)
Peys!

Inga kommentarer: