tisdag 30 september 2008

Shiet

Så nu är vi påväg in mot Durban. Det kom precis en helikopter och släppte av en lots på båten, och jag missade att ta kort! Herregud. Jag trodde jag hade gott om tid på mig, den skulle nämligen komma kl. tre. Men ack nej, den kom mycket tidigare. Jag hörde rotorblad närma sig, och sprang som en gasell mot däck. Jag tog vägen förbi min hytt, och han knappt komma in innan jag var ute igen, med kameran i hand. Jag hade hunnit, om inte alla inställningarna på kameran var helt fel! Jag han inte fatta att jag hade tidsutlösare på kameran, förän det var för sent. Det var ju skit.

Jag skall visst det gå iland i Durban verkar det som. Jag skall med ett gäng från båten och gå på krogen, det skall ju bli spännande. Jag tror dock jag lämnar kameran bakom mig denna gången...

Såhär ser jag ut när jag går till jobbet på morgonen:


Nu vet ni det...

Inga kommentarer: