tisdag 16 september 2008

Tjabba tjena

Dagens arbete klart. Idag jobbade jag med en däckselev som heter Anders, det var trevligt. Vi började med att försöka skruva loss äckliga filter från någon slags luftintag. Kanske tjugo filter runt hela båten. När vi hade slitigt oss svettiga i två timmar, hade vi fått loss 3 skruvar... Och när vi började snacka om vinkelslip osv, så sa båsen (våran "chef") till oss att gå och plocka spännband istället. Så vi gjorde det ett tag, och nu har jag duschat.
Detta är min favorittid på dagen, eftersom nu har jag 2 goda mål mat framför mig. Och 12 timmar tills jag borde sova. Nu är det liksom bara att tatta omkring på båten och ställa till otyg. 2 filmer skall avklaras, en bok måste läsas en del på. Också får vi inte glömma att jag måste surfa på nätet. To work!

2 kommentarer:

Anonym sa...

hard work work...tack för tipsen förut, det blev mest en lång skön promenad istället. kanske orkar leta nån annan gång;)

Det är trist här...kom tillbaka:P

kram

Tor sa...

Jag har också gått promenad idag :P Några varv runt båten. Naaw, stackars dig, jag kommer tillbaka om... sisådär 4-6 månader.. Kanske?