torsdag 18 september 2008

Tvätt, tvätt

Idag fick vi först måla. Måla lite rostfläckar, så att rosten inte sprider sig, eller blir värre, antar jag? Sedan tvättade vi däck. Med högtryckspruta och giftiga medel. Så har jag tvättat kläder också, det var precis på gränsen, allt var slut. Så nu när jag har jobbat klart, och tvättat klart, känner jag mig ganska duktig, och skall som vanligt bara slappa och kanske kolla på en film senare.

Föresten så skrev jag ett fel när jag skrev om båten. Hon väger inte 28 000 ton fullastad. Nej nej. Det är när hon är helt tom. Tom på vatten, tom på last, tom på allt! Fullastad väger hon 90 000 ton! Spelar ju egentligen ingen roll, då båda siffrorna är helt ofattbara. När vi var i Southampton tog jag även en ny bild på hela båten, där det inte var en massa kranar och skit ivägen:


Jag ersätter denna ny bilden mot den gamla på inlägget om båten.

Peys

3 kommentarer:

Unni sa...

Finns det pool också!? : )

Tor sa...

Absolut! Som sagt hoppas snart att dom fyller den.

Unni sa...

Aa, va härligt!