torsdag 18 september 2008

Värme

Buhu, det var för mörkt för att se öarna, pappa ringde och väckte mig vi 06.30 i morse. Det var ok eftersom jag totaldäckade i sängen igår vid 9-tiden. Jag såg en massa ljus från husen på teneriffa, men det var allt. Synd. Men det är varmt :) Solen har knappt gått upp nu, och ändå är det mycket behagligt i blåsten. Det gillar jag, hoppas vi fyller poolen snart.

Nu måste jag springa och jobba, peys!

2 kommentarer:

marie sa...

teneriffa, hehe där har man varit. Du missade inte så mkt.
Jag gör screen tryck :) får jag använda ett av dina foton som du har i din blogg på amsterdam ( byggnader bara , inte människor)
för jag hittar inget bra...lr jo en bild hittade jag men den vågar jag inte använda..den skall jag trycka i smyg på en tröja sen när jag kan själv. ( utforskat lite omgivningar här nu, i promenad syfte..vackert är det ju, fotbollsplanen ska ja cykla förbi idag) ha en grym dag på båten!
massa kramar

Tor sa...

Ja självklart får du använda min bild! Det är bara roligt :) Vilken är det?