torsdag 11 september 2008

Zeebrugge!

Sådär ja, första sjöresan avklarad. Vi håller på att lägga till i Zeebrugge, as we speak. Det ligger i Belgien, för den som inte visste det. Jag har "jobbat" mitt första pass idag, 4 timmar. Jag hjälpte till att bära saker, jag sopade lite sågspån, och bar lite till. Jag kollade mest på, och hjälpte till där det såg ut att behövas. Förstod inte alltid så mycket, efersom alla jag jobbar med är filipinare, men dom är jättesnälla, och förklarar alltid om man frågar.

Internet är faktiskt dugligt, om man försöker efter lunch, eller mitt i natten, då ingen annan försöker surfa. Så igår lyckades jag få upp ett gäng bilder, men jag lägger ut alla i en hög, senare idag. Då skall ni få se lite hur båten ser ut osv.

Nu skall jag... Vet inte, men jag skall kolla vad som händer, vi har nog lagt till nu. Puss

Inga kommentarer: