torsdag 2 oktober 2008

23-timmars dygn :(

Hej hallå. Igår lämnade jag svensk tidszon, för sista gången på antagligen mycket länge. Från och med nu, kommer vi ha 23 timmar om dygnet, i sisådär 10 dagar, eftersom vi åker i stort sett rakt österut. Det blir ju kul, eftersom jag har så lätt att gå och lägga mig vanligtvis. Om 2 timmar kommer jag förlora en timme igen, då är jag 2 timmar längre fram är er därhemma, ifall ni vill hålla koll på det? Det börjar bli dags för mig att planera lite vad jag skall göra när jag kommer fram till Aussie. En sak är redan klar, och det är att jag och pappa åker till Tasmanien första veckan. Det skall bli häftigt, men det är vår där, och kanske regnar en hel del. Vi får väl se.

Här får ni några fler random bilder :)

Ett svampmoln. Vi har ganska kraftig propeller på denna båten:


Peace

Inga kommentarer: