onsdag 8 oktober 2008

Drömmar

Hej hallå. Eftersom vi har ställt om klockan 6 timmar, så sover jag verkligen helt konstigt. Jag råkade somna vid sex på kvällen, och vaknade nu vid tre. Helt snurrigt. Jag drömde i alla fall väldigt konstigt inatt, och igår med, minns jag. Ni vet hur det är, man minns att man har drömt väldigt konstigt, men man minns väldigt lite av vad det var ändå.

Inatt handlade jag i alla fall smycken av Nelson Mandela. Helschyssta halsband, afrikanska sådana. Jag var helt imponerad av att få träffa Nelson Mandela, och skakade hans hand många gånger. Det hela ägde rum i ett försäljningstält utanför Hedemyrs i Tanum, och var uppstyrt lite som ett "event". Massa folk var där, och mina föräldrar spelade musik utanför. Jag hade jättesvårt att bestämma mig för vilket halsband jag ville ha, och stannade ända tills dom började packa ihop, men hittade ändå inte riktigt det halsbandet jag ville ha...

Det var allt, haha. Vad gör Nelson Mandela i lilla skithålan Tanum? Om någon som läser är bra på att tyda drömmar, skulle det vara intressant att få ut en analys av detta.

Det var i alla fall mäktigt att få träffa Nelson Mandela.

Inga kommentarer: