söndag 12 oktober 2008

Freo tramseri tramsera

Hej hallå, nu är jag uppvaknad efter en dag i Fremantle, eller Freo som det kallas av invånarna. Verkar vara en trevlig stad, men vi begav oss aldrig in till själva stan, utan tog tåget några stationer bort, och gick på playan. Det var demokratisk omröstning, och jag förlorade. Men det var ok, för vi hade jäkligt kul.

Vi vandrade bortåt en tågstation som vi frågade oss till. Här är grabbarna som är grabbarna hela dagen:


Väldigt häftig känsla över Australien. Alla växter och djur är lika, men ändå väldigt annorlunda på något sätt. Om man jämför med hemma menar jag:
När man ser palmer, vet man att man är utomlands:


Vi träffade en hund, den var väldigt stor, och väldigt snäll:


Träffade en gubbe utan tänder. Han hade 30 miljoner dollar på bank i HongKong, som han inte ville röra, för det hade kostat honom för mycket i skatt! Haha, är inte det korkat?


Det var tuggumin under bordet, usch:


Playan:


Så vi latjade runt på playan, träffa trevliga människor, snacka och busade. Det var helt enkelt en schysst dag. Jag måste säga att Australien verkar vara ett mycket trevligt land. Människorna är väldigt trevliga och öppensinniga, aldrig otrevliga. Vad jag har märkt änsålänge iaf. Det verkar som jag valt ett ra land att spendera några månader i.

Vi skulle vara tillbaks vid båten klockan 21:00. Vi var där 20:59, så det var ju skickligt. Och som alltid på lördagkvällar, så var karaoken i full gång:
Det var en bra dag

5 kommentarer:

Unni sa...

Låter roligt! Kul att du äntligen får gå iland i Australien : ) Är det som du tänkt dig?

Tor sa...

Vet inte, tror inte det. Det är så väldigt annorlunda från allting, detta landet. Väldigt speciellt...

Unni sa...

Okej, bra eller dåligt?

Tor sa...

Bra, bra!

Unni sa...

Så bra!