fredag 3 oktober 2008

Goodbye Bafana

Idag läste jag ut Processen, av Franz Kafka. Jag vet inte vad jag skall tycka om den. Ibland var den väldigt seg och tråkig, och ibland mycket intressant. Det var i alla fall kul att läsa en så gammal bok, och den fick en att tänka en del. Och det är ju vad en bra bok skall göra också, få en att tänka altså.

Jag har sett filmen "Goodbye Bafana". Skitbra film, om en fångvaktare till Nelson Mandela. Passade ju bra, med tanke på vart jag precis varit. Den var som sagt mycket bra, så som så många gånger förut, säger jag: Se den.

Just nu håller jag på att se en film vid namn "Rendition". Mitt enda problem än så länge, är att jag inte vet vad det betyder. Någon? Jag borde verkligen försöka vrida tillbaka dygnet, klockan är ju snart halv tre här. Vi får väl se hur det blir med det.

Godnatt

Inga kommentarer: