fredag 10 oktober 2008

Lurad!

Fy fan, jag har blivit lurad! Jag gick och la mig klockan 8 igår, i hopp om att jag, precis som i förrgår, skulle vakna mycket tidigt, och utav mig själv. På så sätt får jag lite kvalitetstid mellan 4 och 7 på morgonen. Först vaknar jag vid 1 på natten, vilket kändes lite väl tidigt, och jag var fortfarande trött, så jag somnade om. Men jag kunde inte somna om riktigt skönt, utan låg mest och vred mig. Jag hade en helschysst dröm.
Jag var i Tanum, (det är ju inte särskilt positivt i och för sig) och jag skulle beställa pizza. Jag köpte även godis, i mängd, och dricka, och allt gott man kan tänka sig. Hemma hade jag laddat upp med filmer, bra serier och annat smått och gott. Det var ett perfekt upplägg.

Då vaknar jag... Klockan är 06.50. Det ger mig 40 minuter innan frukost. Jag är på båten med ett godisförbud från helvetet, och inte en pizza inom mils avstånd. Jag slänger benen över sängkanten, förbannar mitt öde och säger högt till mig själv: Lurad!

God morgon!

Inga kommentarer: