tisdag 28 oktober 2008

Mina fotter!

Ajajaj. Har sitter jag om i fotterna, och trott i kroppen. Men pa bra humor! Jag har checkat in pa ett backpackers hostel, ganska centralt. Pappa du vet var, det var det vi sag men trodde var stangt.
Det ar jattetrevligt, manga ungdomar som ser pa film/surfar/lagar mat/sover ja... lever, tilsammans! Tyckte det var sa trevligt, plus att jag vill landa lite, sa jag checkade in for tva natter `a 23 AUD per natt. Det ar dryga 100 spann natten. Jag sover i ett fyrbaddsrum, med 2 andra, som jag inte traffat an, dom ar inte hemma.

Vi kom ju till Melbourne vid 8-tiden i morse. Lade in vara vaskor i skap pa busstationen, och gick och at fruckost. Vandrade omkring, och pa tolvslaget gick jag och pappa skilda vagar. Spannande!
Jag vandrade omkring annu lite till, tills jag inte hade en aning om var jag var, och da gick jag tillbaks igen. Har under dagen borjat smsa en hel del med folk fran couchsurfing.com och har stammt traff med nagra imorgon. jag har aven fatt kontakt med 2 till som jag skall traffa senare i veckan. Jag har lagt ut mitt Australienska mobnummer pa sidan, och sagt att vem som helst far ringa nar dom vill :)
Sa plotsligt ringde en kille vid namn Vichal, och ville ta en ol. Sa det gjorde vi, och det var gott. Vi var kanske inte sjalsfrander, men det var ett kul mote. Han var fran storbritannien och sokte jobb som tandlakare har i Melbourne.

Sa efter det gick jag annu ett langt tag, och letade efter nagonstans att sova. Da jag snubblade in pa detta stallet vid 7-tiden. Jag skulle bara ga och hamta min vaska pa stationen, men da gick jag vilse!? Det var ju korkat, men jag hittade tillbaka ganska latt, och nu ar jag har. Men jag har som sagt gatt forbannat mycket, och ar helt slut i fotterna.

Mitt Aussinr ar foresten: 0061449717010
Sa om nagon darhemma far for sig att dom vill ringa ett skitdyrt samtal, eller kanske ett sms, do it!

Peace, godnatt!

2 kommentarer:

Anne sa...

Hej Tor!

Jag vet hur dyrt det ar att ringa mobil till ett annat land ;) Anton och jag anvander Rebtel. Det funkar jattebra, och man betalar lika mycket som om man ringer i eget land! jag ska skicka ett email till dig, kanske du kan anvanda det..

Ha det sa bra! kram Anne

Tor sa...

Aight! Garna, skicka mig lanken, tack :)

Peace