onsdag 15 oktober 2008

Sista...

Det är mycket som är sista nu... Sista lunchen, sista dushen, sista dagen med fast dator (!) och sista dagen på båten helt enkelt. I morgon går jag av båten vid 12 slaget ungefär, jag och pappa åker till något hotellrum i Melbourne. Nu är det slut på tidsomställningen, och jag ligger nu fast på 9 timmar framför er där hemma, det är ju ganska mycket.

Jag har packat nästan klart, och städat hytten jag snart skall sova min sista natt i. Nu skall jag gå och äta sista middagen.

Peace

2 kommentarer:

marie sa...

tjaaa, fan va gött att va framme då! Du får ha de så bra där och ta hand om dig fan:)

för övrigt så ska jag flytta hit, fått tag i en lägenhet så jag blir nog kvar över sommaren;)
kraam

Tor sa...

Ja det ar verkligen schysst att vara framme :) Kul att du stannar, da ses vi i sommar, antagligen!
Peys!