tisdag 14 oktober 2008

Snart framme!

Snart:
Då var man snart framme vid slutdestinationen då. Fem veckor ombord på båten var nog en ganska lagom period, då jag har börjat tröttna lite nu. Det känns såklart lite sorgligt att lämna alla ombord, men också lite skönt att äntligen få komma igång! Jag känner mig redo! Först en vecka i Tasmanien med pappa, sedan en lång tid på resande fot, hoppas jag.
Jag har fortfarande ingen aning om vad jag skall göra efter Tasmanien, jag vet inte vart jag skall bo, vem jag skall träffa. Men det är ju det som är poängen, det blir spännande :) Hoppas i alla fall jag kan tjäna lite pengar, så mitt förråd inte sinar för fort. Just nu känns det inte som jag vill komma hem på ett bra tag.

Nu:
Skithungrig, dags för lunch. Idag måste jag städa min hytt :(

Peace

Inga kommentarer: