fredag 10 oktober 2008

Tråkigt?

Hej hallå. Idag har vart en sån där dag. Ni vet ju själva att jag blev lurad i morse, till exemplel. Jag har liksom vart sådär odrägligt kreativ idag, men det finns inte så mycket göra här på båten. Orkar inte kolla på mer film, jag såg faktiskt på 3 igår. Och boken är tråkig just nu.

Jag har testat att vika pappersflygplan, spelat guitar hero på datorn, skriva långa berättelser på mail och till och med gått promenader. Visst det har funkat tillfälligt, men inget som hållt i sig.

Men imorgon blir det lattjo, vi kommer till Fremantle och jag skall gå iland! Jag tror jag skall försöka ta mig till Perth, Australiens fjärde största stad, en och en halv miljon. Det är hela stockholm med förort det. Det skall bli skitkul att äntligen se Australien, som jag ju skall tillbringa ganska lång tid i framöver. Jag har skickat ut en förfrågan om sällskap på Couchsurfing.com, får se om någon där har lust att dricka kaffe med mig, kanske visa mig runt lite.

Untill tomorrow - Peace


Perth

1 kommentar:

Unni sa...

Skulle du inte vart i Perth idag?