lördag 22 november 2008

The Funk Van!

Vi håller på att göra iordning vanen! Igår köpte vi brännare, att koka vatten och laga mat på, solstolar, gas till brännaren, kuddar, ficklampa, fotboll, toapapper, och vi installerade ett riktigt fett ljudsystem! Vi åkte hem efter shoppingturen, med dunkande musik i vanen, och med en aning lättare plånbok, haha. Och idag köpte vi 12 liters vattendunk, nudlar, ris och en stor mängd öl. Så nu är vi laddade för att äntligen åka iväg! Det enda som fattas är gardiner och en låda med lås, som vi kan förvara allt dyrbart i, med tanke på att det är lättare att bryta sig in i sådana här bilar än att öppna ett mjölkpaket.

Så i morgon drar vi! Mot sydney, tror vi, men vi vet inte riktigt än. Kanske tittar vi in i huvudstaden Canberra, när vi ändå åker förbi, kanske inte. Det kommer inte bli uppdaterat särskilt ofta på bloggen efter denna posten, inte lika ofta som innan i alla fall, för jag vet ju inte när jag kan komma åt internet. Men jag skall försöka gå in på något internetcafe så ofta jag kan, och svara på era mail, och slänga in en bloggpost.

Här är The Funk Van:
5 kommentarer:

Unni sa...

Ååååå, vad roligt, ska ni surfa också? Har du lärt dig det : ) ?

Das Amerikaaan Ponny sa...

Läskigt att köra på fel sida av vägen... :S Knöligt det måste vara att växla med fel hand och allt det där..

Tor sa...

Aldrig provat, men jag skall ju lara mig nu!

Tor sa...

Jepp Ponny, det var jobbigt i borjan, men nu ar det nemas problemas. Och alla bilar ar automat har, till och med var gamla Van :P

Unni sa...

Va kul :)