lördag 1 november 2008

Jag har en jäkla tur!

Hej alla! Precis som rubriken säger, så har jag haft en jäkla tur! Jag har gått och blivit bra kompis med den där Svennen jag snackat om, Oscar heter han. Vi har hängt de senaste dagarna, planerat lite inför vår resa! Mer om det snart.

I går natt sov jag hos en snubbe, kan inte komma på hans namn nu, men jag träffade han i alla fall på sidan som ni alla vet om nu, couchsurfing.com.
Det var en helshysst snubbe, han bodde ca. 20 min med pendeltåg utanför stan. Jag klarade mig utan att betala. Har faktiskt änsålänge inte betalat någonting för lokaltrafiken. Det är en konst, att klara av det där :P

Här sov jag i alla fall, haha:


Dagen efter detta, träffades jag och Oscar igen...:


...för att planera våran resa, jag fick lov att stanna hos samma familj som han, tydligen kompisar till hans föräldrar, och det är där jag är nu. Jättetrevlig familj, väldigt energiska och spontana. Dom har ett jättefint hus ganska centralt, två barn och en hund. Jag har verkligen haft tur som träffade den här snubben Oscar, för dom är väldigt trevliga här, och jag blev just bjuden på en jättegod middag.

Huset är verkligen häftigt:
Igår var vi på en surfaffär, och gissa vad jag nu äger. Denna grymma surfingbrädan:


Den gula som sticker fram på andra sidan rummet är Oscars, och detta är rummet vi sover i. Idag var vi och kollade på en van vi kanske skulle köpa, men den var inte "Roadworthy" så det sket sig. Men vilken dag som helst nu kommer vi skaffa en van, och då kör vi hårt!

Wow, det blev mycket på samma gång, eller hur? Det är det för mig med, men det är i alla fall riktigt kul det här!

Peace

Inga kommentarer: