torsdag 13 november 2008

Åska, Hjälp, Spännande, Gah

Hej hallå alla därhemma, och alla andra också för den delen. Vad händer härborta kanske ni undrar, jo det skall jag berätta för er.

Vädret börjar bli "bättre". Det har nämligen vart lite mulet och regnigt innan, men nu börjar temperaturen krypa upp mot sisådär 30 grader. Det är väldigt varmt, och det är ändå bara början. Vi skall dessutom åka norrut när vi väl får vanen, och då skall temperaturen tydligen öka en hel del. Hjälp

På tal om vanen, så går det inte lika bra som man skulle kunna önska. Det är inte säkert att vi faktiskt får den van som vi trodde, och om vi faktiskt får den, kommer det kosta oss 500 dollar mer än vi trodde = 2500 kr. Det skulle fortfarande vara ett ganska bra pris, så jag hoppas verkligen att vi faktiskt får den, och det får vi reda på i morgon. Spännande.

Har jag nämt att jag har träffat en indisk tandläkare från England, som antagligen skall hänga med oss på vår resa. Det skall bli mycket spännande, då han verkar vara en schysst kille. Jag träffade honom genom couchsurfing, som så många andra. Om några dagar skall jag träffa ännu en person, och jag var på en riktigt häftig grej häromdagen, som anordnades av couchsurfing, men det förtjänar ett eget inlägg, för det var riktigt häftigt. Gah!

Bilder:Oscar och en gata:


Ett schysst konstverk:


Konstverk:


Park, i Melbourne:


Peace!

1 kommentar:

Unni sa...

Oj va häftigt det ser ut på första bilden : ) Haha! Är det asså sånna gatstenar?