måndag 22 december 2008

Catch-up!

Ojojoj. Här var det dött minsann. Jag inser det själv nu när jag går in och kollar på min egen blogg. Nu vet jag varför folk har ringt och kollat så jag verkligen lever. Här har inte uppdaterats på evigheter. Men nu behöver ni inte ringa mer, och det är av två anledningar:

1. Jag lever, det borde ni förstå nu.
2. Min telefon har blivit stulen, så den går inte att ringa till.

Men såklart så vill jag hemskt gärna ha samtal från er ändå :) Fast det är så dyrt, så jag nöjer mig med mail.

Karta:


Ok. Senast jag skrev, var i Byron Bay, sedan dess har det hänt mycket. Byron Bay ligger mitt emellan Coffs Harbour, och Gold Coast på kartan ovan. Vi hade inte tänkt att åka mycket längre norrut, men efter 2 dagar i Byron Bay, kände vi att why not? Så vi satte fart mot Brisbane, men kom inte länge än Gold Coast. Man brukar tydligen beskriva The Gold Coast som städernas Paris Hilton, och jag tycker det stämmer mycket bra. Vi var på SeaWorld, vilket kostade 400 spänn (!), vi surfade och vi svettades. Efter några dagar begav vi oss söderut igen.

Efter några dagars slappande i området omkring Byron Bay, så bestämde vi att det var dags. Dags att tänka på hemfärden. Vi hade kört över 200 mil på vägen upp, och vi hade 7 dagar på oss att hinna till Melbourne. Det betydde 30 mil om dagen för att hinna i tid till julen och allt det där. Saker som lockade var: Stora, rena och separata sängar, tv att se film på, dusch, internet, lagad mat, toalett, innomhusmiljö och tvättmaskin. På grund av alla dessa underbara uppfinningar som fanns tillgängliga för oss i Melbourne, så tog resan bara 4 dagar! Rekord!

Så nu är jag i Melbourne igen, och jag är lite trött för tillfället, så mer catch-up imorgon.

Puss

Inga kommentarer: