onsdag 3 december 2008

Forbannad

Vi ar i Byron Bay nu, stallet som alla snackar om. Kom pa natten, mitt i en askstorm, det blixtrade ljust och lat hogt, riktigt nara oss. Det hela var mycket spannande. Vi sov vid en parkering pa vagen upp mot en fyr.

Mitt morgonhumor ar ju inte det basta, och det blir inte av att det kom en forbannad gris (polis) och vackte oss, klockan 7 pa morgonen, och gav oss 30 sekunder att ta oss ut ur bilen. Man far tydligen inte sova i bilen i den har stan. Nyvaken och lite skrajsen foljde jag order som en annan idiot, men nu ar jag riktigt forbannad. Vad ar det som ar sa illa med att sova i bilen? Campingarna och hotellen tjanar inte tilrackligt med pengar antar jag?

Sa jag gick till polisstationen och fragade, varfor lagen instiftades, och hur stora boter det ar. Ingen visste nagonting, utan det ar tydligen det lokala partiets regler, och vakter, som haller koll pa det. Sa jag fick numret till partiet, och nar dom oppnar, skall jag ringa och fraga vad det ar dom vill.

Sa ingen bra start som sagt, men bara jag far detta ur systemet snart, sa kommer det nog bli kul. Hor av mig senare.

Peace

Inga kommentarer: