lördag 27 december 2008

Hawaii! Here i come!

Sådär ja, nu är det bokat och klart! Jag åker till Hawaii, Honolulu, den 8 Januari! Det känns verkligen roligt, och skall bli mycket spännande. Jag skall bo hos min gamle kamrat Dorian vilket gör det hela ännu roligare. Det var ett tag sedan vi sågs nu. Planet lyfter ifrån Sydney klockan 18:00 och jag landar 0600, samma dag! Jag landar altså innan jag börjar åka, mycket spännande :) Hembiljetten är bokad en månad senare, den 9 februari, och då kan jag förhoppningsvis återvända till Australien med ett giltigt arbetsvisum.Jag har också köpt en ny telefon, som ni kan se nedan.Jag är mycket nöjd med den, och den kostade "bara" 900 spänn. Så för den som vill smsa eller ringa är det nu fritt fram igen. Jag har samma nummer som förut, för dom som inte kommer ihåg: 0061449717010


Wohoo, livet leker!

Inga kommentarer: