torsdag 29 januari 2009

Back in Surfers Paradise

Hej och ha! Nu ar jag i Surfers Paradise med Oscar, Hailey, John och Lia. Flygresan var lang, men ganska ok anda. Hamnade bredvid en gubbe fran El Salvador, och vi forokte kommunicera en del, vilket vi lyckades med hjalpligt. Nar jag kom fram till Sydney sa var jag tvungen att boka annu en biljett till Brisbane, eftersom den jag hade bokat innan inte gick igenom pa ratt satt. Rattare sagt, de tog pengarna, men gav mig ingen biljett. Forhoppningsvis far jag val tillbaka dom pengarna dock. Jag ar extremt pank, vilket ju ar en rolig utmaning, dock inte overdrivet rolig :P

Jag kannde mig kanske inte helt klar med Hawaii, men det ar val som det ar. Och jag har fortfarande ingen aning om jag far jobbet som fiskare eller inte, men jobba maste jag, om jag skall ha rad att stanna kvar. Imorgon skall jag skaffa Taxfile number och ett australienskt bankonto, vilket jag behover for att fa jobba har.

Ses i dimman

Inga kommentarer: