onsdag 7 januari 2009

Ett plan kommer lastat

Hejhå, jag lever. Det är väl knappt eftersom jag är solbränd till tusen igen, har träningsvärk och har festat hårt 1,5 vecka i sträck. Men det är bra, för det är så det skall va.

Imorgon flyger jag till Honolulu, så jag skall väl inte klaga förstås. Har precis packat klart allt, vilket innebär min vanliga kameraväska, som inte är så värst stor. Billigaste biljetten var förstås "Carry on bag only", så jag har nu komprimerat ner det nödvändigaste, så det får plats. Det är bra att resa så lätt, jag gillart. Men det är svårt att upprätthålla.

Jag lyfter klockan 14:35 i morgon, enligt Australiensk tid, och landar 6 timmar tidigare. Jag skall altså göra min första tidsresa, 6 timmar bakåt i tiden. Det hade ju vart roligare om vi snackade 6 sekel eller något sådant.

Syns i Hawaii! Peace

Inga kommentarer: