tisdag 13 januari 2009

Hawaii baby!

Hej allihopa. Nu är jag i "The Rainbow State" - Hawaii. Jag bor hos min gamle vän Dorian i staden Honolulu på ön Oahu. Det har vart en bra dag i "The playboymansion" som Dorian kallar det. Det är verkligen ett fantastiskt hus han har fått tag på. Han hyr loftet på detta slott:

Utsikt:

Dorian och hans Ukulele:


God bless America:
Utanför Honolulu:
Vi tog en promenad upp i bergen bakom Dorians hus. Fler bilder från Dorians kamera kommer senare:


Ja så går dagarna för mig här på Oahu. Jag ser mycket fram emot att paddla kajak lite mer "äventyrs-style" med Dorian. Det är fantastiska miljöer här omkring, på land och i havet. Men inte lika mycket djur som i Australien.

För dom som har missat, kanske har jag glömt förklara här på bloggen så är jag ju här i Hawaii för att skaff mig ett arbetsvisa i Australien. Man måste stanna utanför landet under hela processen. Och eftersom jag kan bo hos Dorian blir detta det billigaste alternativet. Returbiljetten säger 9 februari. Men om inte allt är klart blir jag tvungen att boka om. Sedan skall jag jobba, antagligen med att plocka frukt, och diverse andra jobb, i Australien. Ekenomin börjar nämligen bli lite tight. Kanske kommer jag hem i Maj eller något. Kanske tidigare. Kanske senare...

Peace

Inga kommentarer: