tisdag 20 januari 2009

Jag är så glad

Oscar
Jackie
Martin
Hailey
T-bone
Aaron
Phoenie
Will
Bessie
Half blue face man
Gman
Naked Lady
Alice
Android
Lenndaugh
Anthony
Selina
Brian
Buddhistguy
Ben
Johan
Zuzu
Claubon
Micke
Anders
Dominic
Dhillon
Amanda
Ida
Ishwinder
Brittany
Jaared
Dorian


Detta är bara några av namnen jag är väldigt tacksam över att ha träffat under den här resan. Det är alla dessa som har gjort det värt slitet! Jag hade mitt bästa nyår detta år mitt ute i outbacken, på en hippiefestival. Jag är nu på Hawaii, jag har en van som väntar på mig i Australien, och jag har fått arbetsvisa. Så tack alla för det.

Tack också alla därhemma i familjen, som stöttar mig när det behövs. Och alla kompisar därhemma som läser bloggen, tack så mycket. Skriv gärna vilka ni är som läser i kommentarsfälten. Om ni skriver eran email kan jag svara.

Peace, nu skall jag doppa mig i poolen!

2 kommentarer:

marie sa...

fan va skön du är:)
du gör så jävla rätt som drar!
Jag ska göra en Tor jag med haha
kram på dig hoppas vi ses i sommar!

Tor sa...

Klart, du borde komma hit. Och göra en tor kan aldrig skada... Tror jag.

Kram :D